Ugostiteljstvo

Ugostiteljstvo

Kaže se da je značaj prvog dojma koji ostavlja osoblje na gosta jako važan. Dobar prvi dojam ovisi o vanjskom izgledu koji u širem smislu obuhvaća uniformu, cipele, frizuru, njegovan izgled, miris i držanje. Ugostiteljska odjeća koja ne „iskače“ i ne šalje poruku prevelike individualnosti poručuje o ozbiljnosti i pristupu poslu. Odijevanje osoblja u ugostiteljstvu mnogo se promijenilo u odnosu na protekla vremena. Uniforma jednog konobara prije je izgledala mnogo drugačije nego danas i to su većinom bile crno-bijele kombinacije.

Crne hlače, bijela košulja, prsluk i leptir mašna dugo su bili sinonim za odjeću ugostiteljskog djelatnika, međutim vremena se mijenjaju tako da danas postoje mnogi novi i kvalitetniji materijali u kojima će se i djelatnici osjećati bolje i ugodnije. Iako će se mnogi ugostitelji i hotelijeri „staroga kova“ teško odlučiti za promjene, ipak mora se priznati da borosane i crno-bijele uniforme pripadaju nekim proteklim vremenima.

Naš asortiman ugostiteljske uniforme će unjeti dašak svježine i modernih nota, u kojem radnici ne samo da će se osjećati udobno,  već uniforma će postati zaštitni znak imidža objekta. Jedan od preduvjeta identiteta nekog ugostiteljskog objekta svakako je i vizualni identitet, a tu veliku ulogu imaju i djelatnici, odnosno osoblje i njihov izgled jer danas bi sve trebalo biti na razini, pa tako i uniforma.

Savremene kuharske, konobarske i uniforme za pomoćno osoblje, izrađene od kvalitetnih materijala, u skladu sa potrebama kupca.

  • U ponudi kape, kecelje, košulje, bluze, pantalone različitih modela i veličina.


Ovim asortimanom želimo upotpuniti  našu osnovnu ponudu i  što više zadovoljiti želje ciljanih kupaca.