QUEEN OF GARDEN

QUEEN OF GARDEN
EMPRESS KECELJE

Empress d.o.o. svojim proširenjem asortimana proizvoda, želi uvesti nešto novo i osvježavajuće na tržište. Ideja o keceljama kreće u savremenom dobu kada se mijenja svijest ljudi, koji nastoje provoditi više vremena u prirodi i zdravom okruženju, radije nego u kancelarijama ili zagušljivim mjestima. Uzimajući u obzir ovu činjenicu i susrećući se sa ženama koje radije biraju mirniju atmosferu za rad, želimo da ponudimo  adekvatnu, unikatnu i inovativnu opremu za rad.


Odjeća i oprema ove linije kecelja namijenjena je za vrt, baštu, cvjetnjake, kuhinju te je izrađena prema najnovijim evropskim standardima od viskotehnoloških i inovativnih materijala, koji uz udobnost pri nošenju pružaju optimalnu zaštitu prilikom rukovanja sa različitim alatom. Asortiman proizvoda obuhvata uglavnom kecelje sa cvjetnim dezenima inspirisane modernim notama.

KECELJA URBAN MODEL

Želite biti u trendu i isticati se pored drugih ? Ova kecelja od keper materijala sa svojim decentnim, ali ipak upečatljivim detaljima, će Vam to i pružiti. Svi će je željeti imati i biti poput Vas !

KECELJA QUEEN OF GARDEN

Često bježite od posla i stresnog života da bi uživali svakog trenutka u svom vrtu, cvjetnjaku ili čak mozda na balkonu sa svojim biljkama ? Kecelja ” Queen of Garden” će Vam pružiti osjećaj kao da ste kraljica/kralj vašeg biljnog carstva i pružiti maksimalnu udobnost prilikom nošenja.

KECELJA KRATKA

Ona je nešto više od obične kecelje koja će Vas prekriti. Savršen spoj mode i odlične funkcionalnosti, namjenjena svim onima koji vole da rade bez limita.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.